Pan de Muertos (pâinea mexicană a morților)
Pan de Muertos (pâinea mexicană a morților) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 409 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1234 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Pan de Muerto (Ziua mexicană a pâinii moarte), Pâine pentru rețeta Zilei Morților, și O Tigaie Quinoa Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele și untul împreună într-o cratiță medie, până când untul se topește.
Scoateți din căldură și adăugați-le apă caldă. Amestecul trebuie să fie în jur de 110 grade F (43 grade C).
Într-un castron mare combinați 1 cană de făină, drojdie, sare, semințe de anason și 1/4 cană de zahăr. Bateți în amestecul de lapte cald, apoi adăugați ouăle și coaja de portocală și bateți până se combină bine. Amestecați 1/2 cană de făină și continuați să adăugați mai multă făină până când aluatul este moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic.
Așezați aluatul într-un capac de vas ușor Uns cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii. Acest lucru va dura aproximativ 1 până la 2 ore. Puneți aluatul în jos și formați-l într-o pâine rotundă mare, cu un buton rotund Deasupra.
Așezați aluatul pe o foaie de copt, acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald timp de aproximativ 1 oră sau până când dimensiunea este aproape dublată.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 35 până la 45 de minute.
Scoateți din cuptor lăsați să se răcească ușor, apoi periați cu glazură.
Pentru a face glazură: într-o cratiță mică combinați 1/4 cană zahăr, suc de portocale și coajă de portocală. Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe timp de 2 minute.
Periați deasupra pâinii cât este încă cald.
Presărați pâinea glazurată cu zahăr alb.