Pan Bagnat Cu Ridiche Și Ton
Pan Bagnat cu ridiche și Tunan este un fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 252 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii coapte de viță de vie, un batard suficient de larg pentru a conține această mizerie, cel mai bun ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pan Bagnat, Ton Pan Bagnat, și Tigaia de ton a lui Rachael Bagnat.
Instrucțiuni
Procesul: spălați busuiocul (cresonul) și folosiți un filator de salată sau un prosop curat pentru a scoate apa. Feliați ceapa și roșiile cât mai subțiri cu mâna și puneți-le deoparte. Dacă aveți un feliator de mână Kyocera (amintiți-vă că al meu se numește Danton) folosiți-l pentru a tăia foarte subțire ridichile sau folosiți mandolina (Robespierre).
Asamblare: așezați o foaie mare de folie de plastic pe o placă. Feliați pâinea pe jumătate pe lungime.
Puneți jumătățile pe folia alimentară și scoateți suficient din firimitură, astfel încât să aveți două canoe. Oferiți ambelor canoe o doză generoasă din cel mai bun ulei de măsline.
Puneți o mână bună de frunze de busuioc pe prima canoe. Completați acest lucru cu tonul și apoi hamsiile.
Adăugați roșiile și ceapa în orice ordine doriți. Terminați cu măsline și ridichi, toate într-o grămadă mare. În cealaltă canoe puneți busuiocul rămas. Și întoarceți-vă pentru a acoperi sandwich-ul.
Înfășurați totul în folia alimentară și dați-l la frigider pentru câteva ore. Excelent pentru acele zile în care nu doriți să porniți cuptorul. Ca astăzi, de exemplu. Pune-ți espadrilele.
* Dacă am auzit vreodată oricare dintre voi folosi termenul EVOO va fi permanent de pe lista de reteta. De ce? Pentru că, chiar dacă Rachael Ray are propriul ei brand labled, nici măcar nu știe ce înseamnă extra Virgin. Și sunt foarte serios. Lumea trebuie salvată de această femeie rea.
Să începem! Eu însumi, îmi place să folosesc un ulei în stil spaniol făcut din măsline arbequina. Acum există mai multe mărci californiene.