Palmieri Cu Brânză Sărată

Palmieri Cu Brânză Sărată
Palmierii de brânză savuroasă necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 248 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, foietaj, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Palmieri Cu Brânză Sărată, Palmieri Savuroși De Măsline Și Brânză De Capră, și Palmieri Savuroși.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Presărați suprafața de lucru cu o parte din parmezanul ras. Desfaceți o foaie dezghețată de foietaj deasupra brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3
Periați patiseria cu spălare de ouă făcută din 1 ou bătut cu 1 lingură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Combinați 2 linguri de parmezan, amestec de brânză italiană mărunțită și 1 linguriță de boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Se presară peste suprafață. Apăsați în patiserie.
6
Îndoiți marginea superioară și inferioară a produselor de patiserie spre centru. Îndoiți patiseria în jumătate, de la stânga la dreapta. Îndoiți în jumătate, de sus în jos. Acoperiți și refrigerați 30 de minute.
7
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Tăiați felii groase de 1/8 inch, începând de la marginea cea mai scurtă. Înmuiați fețele plate ale palmierilor în parmezanul rămas și așezați-vă pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Coaceți timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista