Palmieri Cu Brânză Sărată
Palmierii de brânză savuroasă necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 248 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, foietaj, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Palmieri Cu Brânză Sărată, Palmieri Savuroși De Măsline Și Brânză De Capră, și Palmieri Savuroși.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Presărați suprafața de lucru cu o parte din parmezanul ras. Desfaceți o foaie dezghețată de foietaj deasupra brânzei.
Periați patiseria cu spălare de ouă făcută din 1 ou bătut cu 1 lingură de apă.
Combinați 2 linguri de parmezan, amestec de brânză italiană mărunțită și 1 linguriță de boia.
Se presară peste suprafață. Apăsați în patiserie.
Îndoiți marginea superioară și inferioară a produselor de patiserie spre centru. Îndoiți patiseria în jumătate, de la stânga la dreapta. Îndoiți în jumătate, de sus în jos. Acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați felii groase de 1/8 inch, începând de la marginea cea mai scurtă. Înmuiați fețele plate ale palmierilor în parmezanul rămas și așezați-vă pe foaia de copt.
Coaceți timp de 20 de minute sau până se rumenesc.