Palak Tofu (Tofu în sos de spanac Curry)

Palak Tofu (Tofu în sos de spanac Curry)
Palak Tofu (Tofu în sos de spanac Curry) este un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. O porție conține 246 calorii, 21g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, tofu, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Funcționează bine ca sos. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 90%. Rețete similare sunt Palak Tofu: Un Palak Paneer Sănătos, Tofu prăjit în tigaie cu sos picant de lămâie (Tofu Nuong Xa), și Palak-tofu (caș de fasole).

Instrucțiuni

1
Tăiați tofu în cuburi de aproximativ 1/2-1 inch. Pulverizați sau periați ușor o tigaie antiaderentă cu ulei și încălziți-o pe mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați tofu într-un singur strat și gătiți-l, întorcându-l des, până când este ușor auriu pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
3
Scoateți-l din tigaie și lăsați-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați pasta de usturoi și ghimbir și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați Roșia, pudra de curry, coriandrul, chimenul și turmericul și gătiți până când roșiile încep să se descompună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
TurmericTurmeric
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
7
Adăugați spanacul, amestecați bine și acoperiți. Gatiti pana cand spanacul este complet ofilit, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
8
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie și amestecați până aproape neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Se toarnă înapoi în tigaie, se adaugă iaurtul și schinduful și sarea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați tofu în tigaie și gătiți la foc mic timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Se servește peste orez sau cu pâine plată indiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Extrem de parfumat, cu miros de prune Mirabelle Suculente. Atât de seducător și deschis expresiv, cu o atingere plăcută de filigran. Compact, dar plin de viață și robust. Note Fine de fructe de piatră. Straturi de subtonuri subtile și un finisaj frumos plin de spirit.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista