Paella cu Poblanos, porumb și scoici

Paella cu Poblanos, porumb și scoici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paella cu Poblanos, porumb și scoici. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 420 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, roșii cherry, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Scoici Și Paella De Pui, Dieta echilibrată: Paella ușoară de Quinoa cu scoici, Chorizo și verdeață de iarnă, și Poblanos umplute cu porumb și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapă, usturoi, poblanos, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Piper PoblanoPiper Poblano
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
4
Adăugați orez și șofran. Gatiti 2 minute; se amestecă constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
OrezOrez
5
Adăugați 2 căni de apă, 3/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru și piper roșu; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ardei RoșuArdei Roșu
ApăApă
SareSare
6
Coaceți la 450 timp de 50 de minute sau până când orezul este gata. Se amestecă porumbul și roșiile. Nestle scoici în amestec de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ScoiciScoici
PorumbPorumb
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți la 450 timp de 12 minute sau până când cojile se deschid și aruncați cojile nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și gătiți fără a amesteca 10 minute sau până când lichidul se evaporă și orezul se rumeneste. (Ar trebui să miroasă prăjit, dar nu ars.) Se acoperă cu pătrunjel; se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Un vin pentru a onora o femeie, curajoasă, nonconformistă și hotărâtă, Herminia. Ea a lucrat neobosit în favoarea comunității sale întrebând și contestând normele stabilite ale timpului ei. Carismatic, angajat, un pionier. Herminia, femeia care l-a inspirat pe Bodegas vi Cuprosa Herminia. Culoare frumoasă de cireșe strălucitoare. Foarte proaspăt și fructat, cu nuanțe delicate de vanilie. Rotund și neted pe palat, cu tanin moale plăcut. Un vin memorabil menit să vă inspire poveștile uimitoare și să creeze momente de neuitat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista