Paella

Paella
Paella ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine, 34 g de grăsimi și un total de 792 de calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 2,46 USD per porție. Mergeți la magazin și cumpărați rozmarin, boia de ardei, sare cușer și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 97 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor de lingură de 91%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Frying Pan Paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Frying Pan Paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne) și Frying Ti Paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne).

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Echipament special: pornitor de horn, ziar, ulei vegetal și 4 kilograme de cărbune natural bulgăre, tigaie pentru paella din oțel carbon de 15 inchi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fire șofranFire șofran
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Orez Cu Bob Scurt Sau Mediu3 Căni De Orez Cu Bob Scurt Sau Mediu
3
Stropiți 4 până la 5 bucăți de ziar cu ulei vegetal și puneți-le pe fundul unui horn de pornire cu cărbune. Umpleți hornul cu jumătate din cărbune și aprindeți ziarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Cu Bob Scurt Sau MediuOrez Cu Bob Scurt Sau Mediu
4
Când cărbunele este ușor acoperit cu cenușă gri, se toarnă cu grijă pe grătarul de jos al unui grătar de ibric și se întinde uniform. Acoperiți cu cărbunele neaprins rămas, răspândind uniform pentru a nu sufoca cărbunele aprins. Puneți al doilea grătar în ibric și acoperiți până când este gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Kilograme Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui3 Kilograme Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Între timp, înjumătățiți roșiile și îndepărtați semințele într-o strecurătoare cu plasă fină, pusă peste un castron mic pentru a prinde sucul. Răziți jumătățile cu semințe pe partea cu gaura mare a unei răzătoare și aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Kilograme Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui3 Kilograme Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3 Kilograme Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui3 Kilograme Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Combinați sucul rezervat și roșia rasă și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
7
Încălziți bulionul de pui într-un ceainic sau o cratiță de 4 litri la foc mare până ajunge la 200 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Luați bulionul de pe foc și acoperiți pentru a se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
9
Combinați orezul, șofranul, rozmarinul, 1 linguriță de sare și boia într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
șofranșofran
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Maioneza, Pentru LegareMaioneza, Pentru Legare
10
Încinge uleiul de măsline în tigaia pentru paella pe grătarul pregătit. Asezonați puiul pe toate părțile cu restul de 2 lingurițe de sare. Odată ce uleiul de măsline strălucește, adăugați puiul și gătiți până când devine auriu pe ambele părți, aproximativ 5 până la 6 minute pe fiecare parte. Mutați puiul pe marginile exterioare ale tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
11
Adăugați fasolea verde, ardeiul gras roșu, ardeiul gras verde și usturoiul în centrul tigaii și gătiți până când încep să se înmoaie și să se închidă la culoare, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Fasole VerdeFasole Verde
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
12
Adăugați roșiile și sucul acestora și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului s-a disipat, iar roșiile se îngroașă și se întunecă, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
13
Adăugați amestecul de orez în centrul tigaii și gătiți, amestecând constant timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
14
Redistribuiți bucățile de pui deasupra orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
15
Adăugați 4 căni de bulion cald de pui și amestecați pentru a distribui uniform orezul în tigaie, asigurându-vă că tot orezul este complet scufundat în lichid. Din acest moment înainte nu amestecați paella. După 8 până la 9 minute, când tot lichidul este absorbit și orezul pare uscat, adăugați încă 4 căni de bulion. Continuați să gătiți fără a amesteca, până când lichidul este absorbit, aproximativ 8 până la 9 minute. Orezul trebuie să fie ferm la mușcătură, iar boabele să aibă un punct alb în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
16
Adăugați ceașca rămasă de bulion după cum este necesar, până când orezul este fiert. Urmăriți focul pentru a vă asigura că se încălzește uniform și reglați tigaia pentru a preveni gătirea neuniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
17
Se ia cratita de pe foc, se acopera cu un prosop si se odihneste 15 minute inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)

Vin recomandat: Tempranillo, Grenache, Albarino

Paellan în meniu? Încercați să combinați cu Tempranillo, Grenache și Albarino. Când asociezi vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmezi regula „ce crește împreună merge împreună”? Vă recomandăm albariño pentru vin alb și garnachan și tempranillo pentru roșu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 110 de dolari.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista