Această rețetă face 4 porții cu 322 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare de înghețată, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ 6 stridii, Stridii, și Stridii Rockefeller.
Instrucțiuni
1
Sautammercroid șalotele tocate în unt și amestecăm încet la foc foarte mic până când ceapa este bine gătită, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
Ceapă
2
Presărați șalotele cu făina și gătiți până când făina începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Adăugați bulionul de pui și ciupercile și amestecați bine. Bateți gălbenușul de ou în vin și adăugați la amestecul de bulion de pui, bătând tot timpul. Condimentează cu sarea și cayenne și gătește la foc mic timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Ciuperci
Gălbenuș De Ou
Piper Cayenne Măcinat
Sare
Vin
4
Încălziți o tigaie cu sare de înghețată într-un cuptor de 400 de grade timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Așezați stridiile pe jumătate de coajă în sarea de înghețată fierbinte și reveniți la cuptor pentru aproximativ 5 minute. Puneți sosul peste fiecare stridie și presărați cu un amestec de pesmet și brânză. Reveniți la cuptor și coaceți până când amestecul de pesmet se rumeneste ușor. Două duzini de stridii servite în acest fel vor servi patru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
înghețată
Stridii
Brânză
Pâine
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
De la La Bouche Creole De Leon Soniat, (c) Pelican Publishing Company