Ouă Salată Benedict
Salata de ouă Benedict ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 541 calorii, 17g de proteine, și 48G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ouă, ridichi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Ouă Salată De Mic Dejun Benedict, Ouă Benedict Ouă Deviled, și Cele Mai Bune Ouă Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de felii de F. Arrangeprosciutto într-un singur strat pe o foaie de coacere.
Coaceți până când prosciutto este crocant,aproximativ 12 minute.
Scoateți prosciutto dincuptor; lăsați să se răcească pe foaie. Se sfărâmă grosier.
Bateți uleiul și oțetul într-un castron mic pentruvinaigrette. Se condimentează cu sare și piper.
Combinați următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Umpleți un alt castron mare cu apă rece.
Se toarnă suficientă apă într-o tigaie mare pentru a atinge adâncimea de 11/2 inci.
Adăugați 1 lingurițăsare grosieră; aduceți la foc mic. Crăpați 1 ouîn fiecare din cele 4 căni de cremă sau boluri mici,păstrând gălbenușurile intacte. Glisați ușor ouăle înăuntrucufundarea apei. Gatiti doar pana albisunt setate, aproximativ 2 minute. Folosind slottedspoon, transferați 1 ou la un moment dat pentru a pregăticastron cu apă rece. Rezervați tigaia cuapă. faceți înainte Prosciutto,vinaigrette, salată și ouă pot fi făcute cu 4 ore înainte.Acoperiți prosciutto, salată și castron cu ouăseparat; rece.
Lăsați vinaigreta să stea latemperatura camerei; rewhisk înainte de utilizare.
Bateți 2 ouăgălbenușuri și suc de lămâie într-un bol metalic mediu.Treceți treptat în unt topit. Set bowlover cratiță medie de ușor simmeringwater (nu permite partea de jos a bolului la touchwater).
Bateți constant până când amesteculse îngroașă și termometrul cu citire instantanee înregistrează 140 cm.F timp de 3 minute, aproximativ 5 minutetotal.
Scoateți vasul de peste apă; amestecati inultimele 3 ingrediente. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Aruncați salata cu vinetă. Împărțiprintre farfurii; se presară cu prosciutto.Aduceți tigaia cu apă la fiert. Folosind lingura pliată, glisați ouăle poșate înapoi în grătar; gătiți până se încălzește, aproximativ 1 minut. Folosind lingura cu fante, împărțiți ouaprintre salate.