Ouă Prăjite Piersici

Ouă Prăjite Piersici
Piersici cu ou prăjit necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Acest mic dejun are 219 de calorii, 4 g de proteine și 5 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 1,45 USD per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită prăjitură cu mâncare de înger, nucșoară măcinată, jumătăți de piersici și topping bătut. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30%. Acest scor este destul de prost. Piersici prăjite, piersici prăjite și smântână pe o vafă și cartofi dulci prăjiți cu slănină și piersici sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați tortul pe șase farfurii de desert. Acoperiți cu frișcă și întindeți-o astfel încât să semene cu albușul unui ou prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Puneți o jumătate de piersică, cu partea tăiată în jos, deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
3
Se presara cu nucsoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale

Vin recomandat: Vin Spumant

Ouăle Sunny Side Up pot fi asociate cu vin spumant. Chiar dacă nu faci mimoze, vinul spumant este grozav cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă devreme, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă palatul. NV Ruinart, vinul cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
NV Ruinart , Vin
NV Ruinart , Vin
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista