Ouă Diabolice
Ouăle diabolice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână maioneză, caviar, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ouă Diabolice, Ouă verzi diabolice și șuncă, și Ouă Delicioase Diabolice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-un singur strat într-o cratiță mare; adăugați apă rece la o adâncime de 3 inci și aduceți la fierbere la foc mare.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 11 minute.
Scurgeți ouăle și reveniți la cratiță; rulați ouăle sub apă rece până când sunt suficient de reci pentru a le manipula. Curățați sub apă curentă rece.
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime. Scoateți gălbenușurile într-un castron, rezervând albușurile de ou. Puneți gălbenușurile cu o furculiță. Se amestecă maioneza și următoarele 4 ingrediente până se omogenizează bine. Pipă sau lingură amestec de gălbenuș în albușuri rezervate; acoperiți și răciți 1 oră.
Garnisiți cu caviar chiar înainte de servire.