Ouă De Paște Acoperite Cu Ciocolată

Ouă De Paște Acoperite Cu Ciocolată
Ouăle de Paște acoperite cu ciocolată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 893 calorii, 4G de proteine, și 34G de grăsime per portie. Această rețetă servește 9. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. Această rețetă de la Toțiretetele au 293 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Un amestec de unt, zahăr de cofetari, bucăți de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 27%. Încercați Ciocolata Acoperite Unt De Arahide Ouă De Paște, Bomboane De Ouă De Paște Acoperite Cu Ciocolată, și Ouă Acoperite Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună untul, vanilia și crema de brânză. Amestecați zahărul cofetarilor pentru a face un aluat funcțional. Pentru cele mai bune rezultate, folosiți-vă mâinile pentru amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Împărțiți aluatul în patru părți. Lăsați una dintre părți simplă. În a doua parte, amestecați untul de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
AluatAluat
3
Amestecați nuca de cocos în a treia parte și pudra de cacao în ultima parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Nucă De CocosNucă De Cocos
4
Rotiți fiecare tip de aluat în forme de ou și așezați-l pe o foaie de prăjituri căptușită cu hârtie cerată. La frigider până la greu, cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Topiți chipsurile de ciocolată într-un bol rezistent la căldură peste o tigaie cu apă fierbinte. Se amestecă ocazional până se omogenizează. Dacă ciocolata pare prea groasă pentru acoperire, amestecați o linguriță de scurtare sau ulei până se subțiază la consistența dorită. Înmuiați ouăle de bomboane răcite în ciocolată și reveniți la foaia căptușită cu hârtie cerată pentru a seta. La frigider 1/2 oră pentru a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
ScurtareaScurtarea
CiocolataCiocolata
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista