Ouă cremă cu brânză irlandeză și arpagic
Rețeta cremă de ouă cu brânză irlandeză și arpagic este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Pentru 67 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 237 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, lame arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ouă cremoase amestecate cu brânză și arpagic, Biscuiți cu arpagic și cremă de brânză, și Cremă de sfeclă cu brânză de capră și arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă medie cu unt la foc mediu.
Bateti ouale cu smantana si sare si piper. Încăierare ouă moale numai, se amestecă în brânză și arpagic și să continue să gătească un minut mai mult, apoi se serveste.