Ouă coapte cu sparanghel și ciuperci
Ouăle coapte cu sparanghel și ciuperci ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 351 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, sare și piper, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci, slănină și sparanghel acoperite cu ouă, Ouă Amestecate Cu Rampe, Sparanghel Și Ciuperci Morel, și Ouă coapte cu ciuperci și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul, gătiți timp de 2 minute, apoi adăugați ciupercile și gătiți încă 5 minute sau până când ceapa este translucidă.
Adăugați sparanghelul, gătiți aproximativ 2 minute și condimentați cu sare și piper.
Se adaugă pătrunjelul și se ia de pe foc.Frecați interiorul a 4 ramekine mici cu unt și apoi adăugați amestec de ciuperci în fiecare ramekin.
Adăugați 1 ou la fiecare, condimentați cu sare și piper.
Adăugați 2 linguri de smântână grea și 2 linguri de parmezan.
Așezați ramekinele într-un vas de copt și coaceți aproximativ 8 până la 10 minute.