Ouă coapte cu sparanghel și ciuperci

Ouă coapte cu sparanghel și ciuperci
Ouăle coapte cu sparanghel și ciuperci ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 351 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, sare și piper, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci, slănină și sparanghel acoperite cu ouă, Ouă Amestecate Cu Rampe, Sparanghel Și Ciuperci Morel, și Ouă coapte cu ciuperci și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ceapa și usturoiul, gătiți timp de 2 minute, apoi adăugați ciupercile și gătiți încă 5 minute sau până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați sparanghelul, gătiți aproximativ 2 minute și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
5
Se adaugă pătrunjelul și se ia de pe foc.Frecați interiorul a 4 ramekine mici cu unt și apoi adăugați amestec de ciuperci în fiecare ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Adăugați 1 ou la fiecare, condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
(Keebler)(Keebler)
7
Adăugați 2 linguri de smântână grea și 2 linguri de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
8
Așezați ramekinele într-un vas de copt și coaceți aproximativ 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista