Ouă Amestecate Cu Legume Extreme

Ouă Amestecate Cu Legume Extreme
Dacă aveți despre 25 minute pentru a petrece în bucătărie, Extreme Veggie omletă ar putea fi un mare fără gluten, lacto ovo vegetarian, primar și דל פחמימות, rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 55 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un mic dejun. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, ceapă, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Ouă amestecate cu brânză cremă-proteine Extreme, Ouă Amestecate Cu Legume, și Ouă amestecate | cum se fac ouă amestecate / ouă s sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie sau tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ciuperci, ceapă și ardei; sotati pana ce ceapa este transparenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ArdeiArdei
CeapăCeapă
3
Într-un bol de amestecare, bateți împreună ouăle și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Adăugați amestecul de ouă în legume;amestecați roșiile. Gatiti pana cand ouale sunt setate. Când ouăle sunt aproape gata, amestecați brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
BrânzăBrânză
OuăOuă
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Vin Spumant

Vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru omletă. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Modelul Bodega Norton Brut ros, cu un rating de 5 stele din 5, pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Bodega Norton Brut Rose
Bodega Norton Brut Rose
Arome Intense de fructe roșii, căpșuni și afine. Tânăr, proaspăt. Plăcut cu un finisaj lung.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista