Orzo și mazăre cu mentă și coajă de lămâie
Orzo și mazărea cu mentă și coajă de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, suc de lămâie, paste orzo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou Pocat și vinetă cu coajă de lămâie, Orzo cu pătrunjel și coajă de lămâie, și Orzo cu cimbru și coajă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați mazărea congelată într-un castron mare de servire
Gatiti orzo la instrucțiunile de ambalare.Topiți untul într-o tigaie mică de sote setată la foc mediu.
Adăugați șalotele în tigaie și sotati până devin translucide. scoateți tigaia de pe foc și amestecați sucul de lămâie până când este bine acoperit.
Adăugați sucul de lămâie la mazăre împreună cu amestecul de șalotă și lămâie.Când pastele sunt al dent, scurgeți-le și turnați-le peste mazăre. Aceasta va găti mazărea.
Adăugați menta în castron și condimentați după gust cu sare și piper.
Încingeți pastele cu coaja de lămâie rămasă.
Se servește cald sau la temperatura camerei.