Orzo cu Pesto și mazăre ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 139 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mazăre, piper, spanac rupt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Pesto somon cu parmezan Pesto Orzo, Minty Orzo și mazăre, și Orzo cu mazăre și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti pesto, aruncați nucile și usturoiul prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit; procesați până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Usturoi
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați spanacul și următoarele 6 Ingrediente (Spanac prin piper); procesați până se toacă fin. Cu robotul de bucătărie pornit, turnați încet ulei prin jgheabul alimentar; procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Combinați pesto, orzo și mazăre într-un castron mare și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire