Orzo cu anghinare și nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Orzo cu anghinare și nuci de pin. O porție conține 547 calorii, 12g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână oțet de vin roșu, nuci de pin, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Orzo De Lămâie Cu Nuci De Pin, Orzo cu spanac și nuci de pin, și Fettuccine de lămâie cu anghinare și nuci de pin.
Instrucțiuni
Gatiti orzo intr - o oala de 4 pana la 5 litri cu apa sarata clocotita pana la al dente.
Se scurge într-o strecurătoare.
În timp ce orzo gătește, prăjiți ușor nucile de pin într-o tigaie mică uscată la foc moderat, amestecând, până la auriu pal, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se răcește 1 minut, apoi se toacă grosier.
Scurgeți inimile de anghinare într-o sită mare și clătiți bine. Scoateți frunzele de la bazele inimilor și sferturile bazelor. Clătiți bine frunzele și bazele, apoi scurgeți bine.
Amestecați uleiul, oțetul, sarea și piperul într-un castron mare.
Adăugați orzo, nuci de pin, anghinare (frunze și baze), pătrunjel și coajă și aruncați pentru a combina.