Orzo cu anghinare și nuci de pin

Orzo cu anghinare și nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Orzo cu anghinare și nuci de pin. O porție conține 547 calorii, 12g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână oțet de vin roșu, nuci de pin, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Orzo De Lămâie Cu Nuci De Pin, Orzo cu spanac și nuci de pin, și Fettuccine de lămâie cu anghinare și nuci de pin.

Instrucțiuni

1
Gatiti orzo intr - o oala de 4 pana la 5 litri cu apa sarata clocotita pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
În timp ce orzo gătește, prăjiți ușor nucile de pin într-o tigaie mică uscată la foc moderat, amestecând, până la auriu pal, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc și se răcește 1 minut, apoi se toacă grosier.
5
Scurgeți inimile de anghinare într-o sită mare și clătiți bine. Scoateți frunzele de la bazele inimilor și sferturile bazelor. Clătiți bine frunzele și bazele, apoi scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
6
Amestecați uleiul, oțetul, sarea și piperul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați orzo, nuci de pin, anghinare (frunze și baze), pătrunjel și coajă și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Nuci De PinNuci De Pin
PătrunjelPătrunjel
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista