Orez Șofran

Orez Șofran
Orezul de șofran ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 251 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți fire de șofran, apă, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați orez șofran sau orez kesar , cum se face orez șofran, Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, și Orez Șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-scăzut și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă orez și se amestecă pentru a acoperi. Se amestecă apă, fulgi de pătrunjel, șofran și 3 picături de colorant alimentar galben (opțional). Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când apa este absorbită, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor GalbeneCuloarea Alimentelor Galbene
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
șofranșofran
ApăApă
OrezOrez

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista