Orez sălbatic cu slănină și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul sălbatic cu slănină și ciuperci. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 133 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână slănină, condimente grecești, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Orez Sălbatic Cu Ciuperci, Orez Cu Ciuperci Sălbatice, și Orez Sălbatic Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie mare până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri de picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Saut ciuperci și ceapă verde în picături fierbinți în tigaie 8 minute sau până se înmoaie. Pune deoparte.
Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță mare. Se amestecă orezul; reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 8 minute sau până se înmoaie.
Aruncați împreună orez fiert, slănină, amestec de ciuperci, pătrunjel și condimente grecești.
Doar în scopuri de testare, am folosit Fanci
Alimente Toate Naturale De Gătit Rapid Orez Sălbatic.