Orez sălbatic cu aragaz lent și supă de ciuperci ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 140 de calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.09 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, mazăre, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Orez sălbatic cu aragaz lent și umplutură de ciuperci, Ciuperci Cu Aragaz Lent Și Pilaf De Orez Sălbatic, și Șuncă cu aragaz lent și supă de orez sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragaz lent de 3 până la 4 litri, strat ciuperci, orez, țelină, morcovi, amestec de supă și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Se toarnă apă și bulion deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
3
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 6 până la 8 ore.
4
Cu aproximativ 10 minute înainte de servire, amestecați ușor mazărea dezghețată în supă. Acoperiți; gătiți încă 10 minute sau până când mazărea este bine încălzită.