Orez Sushi prăjit cu Moreluri, șuncă și sparanghel
Orez Sushi prăjit cu Morels, șuncă și sparanghel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 260 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de susan asiatic, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Năut prăjit și sparanghel cu orez brun și lămâie, Se Amestecă Sparanghelul Prăjit, și Sparanghel Prăjit.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați orezul cu cele 2 1/2 căni de apă și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 15 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea, acoperită, timp de 5 minute. Descoperiți și pufați orezul.
Întindeți orezul pe o foaie mare de copt și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Între timp, într-un castron rezistent la căldură, înmuiați morelele în apa clocotită până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Frecați-le pentru a slăbi orice nisip, apoi ridicați morelele.
Lăsați lichidul de înmuiere să stea timp de 5 minute, astfel încât nisipul să cadă pe fund.
Se toarnă 1/2 cană din lichidul de înmuiere, lăsând orice nisip în urmă și se rezervă.
Gatiti sparanghelul intr-o cratita medie cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, aproximativ 4 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Tăiați sparanghelul în lungimi de 1/2 inch.
Într-un wok sau o tigaie foarte mare, topiți untul la foc mic.
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Adăugați morelele, sparanghelul și șunca și amestecați timp de 2 minute.
Adăugați orezul și gătiți la foc moderat, rupându-l cu o spatulă.
Adăugați 1/2 cană rezervată de lichid de înmuiere morel și amestecați până se încălzește, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă uleiul de susan.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Eseu Chenin Blanc]()
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier