Orez Prăjit Sud-Vestic

Orez Prăjit Sud-Vestic
Nevoie de un fel principal fără gluten? Orezul prăjit din sud-vest ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,77 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 24g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 353 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți brânză cheddar, salsa, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este destul de bun. Rețete similare sunt orez prăjit cu legume | cum se face orez prăjit cu legume / orez s, orez prăjit cu legume | cum se face orez prăjit cu legume / orez s, și orez prăjit cu legume | cum se face orez prăjit cu legume / orez s.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, călește puiul, porumbul, ardeiul verde și ceapa în ulei până când sucurile de pui curg limpede. Se amestecă bulionul, salsa, pudra de chili și cayenne; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Ardei GrasArdei Gras
Pui întregPui întreg
BulionBulion
CeapăCeapă
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
PorumbPorumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați orezul. Acoperiți și scoateți de pe foc; lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Se presară cu brânză; acoperiți și lăsați să stea 2-3 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

Vin recomandat: (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Categoria De Produse Alimentare, Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Vinul, băutura alcoolică și vinul alb sunt alegeri excelente pentru orezul prăjit. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este MYX Fusions Myxotica Moscato ( jumătate de sticlă). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Myx Fusions Myxotica Moscato (jumătate de sticlă)
Myx Fusions Myxotica Moscato (jumătate de sticlă)
Această ediție limitată Myxotica Moscato a fost lansată în promovarea celui de-al treilea album al lui Nicki Minaj, The Pink Print. Un moscato delicios cu aromă de fructe de pasiune într-o sticlă roz cu autograf.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista