Orez prăjit cu porc chinezesc - Iubitorii de carne

Orez prăjit cu porc chinezesc - Iubitorii de carne
Orez prăjit cu porc chinezesc - Iubitorii de carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 1,89 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 694 de calorii, 30 g de proteine și 35 g de grăsime fiecare. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor chinezești. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați ceapă verde, morcov, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt orezul prăjit cu porc chinezesc, fileul de porc în stil chinezesc cu orez prăjit și orezul prăjit bacon-Lovers.

Vin recomandat: (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Riesling, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Orezul prăjit cu carne de porc funcționează foarte bine cu vin, băutură alcoolică și vin alb. Cel mai bun vin pentru mancarea asiatica depinde de bucatarie si fel de mancare - desigur - dar aceste albusuri acide se potrivesc cu o serie de mancaruri traditionale, picante sau nu. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista