Orez Prăjit Cu Carne De Vită

Carnea de vită orez prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 514 calorii, 28G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați friptura de mușchi, năsturel, fulgi de ardei roșu și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită și Broccoli Cauli-orez [aka Nu chineză nu prăjit nu orez], Orez Prăjit Cu Carne De Vită, și Orez Prăjit Cu Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați mușchiul cu 1 lingură de sos de soia, 1 linguriță de ulei de susan și un vârf de fulgi de ardei roșu. Aduceți la fierbere o oală medie cu apă sărată. Se amestecă orezul și se fierbe până se termină, aproximativ 10 minute.
Scurgeți orezul și întoarceți-l în oală.
Între timp, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc moderat.
Puneți amestecul de vită în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și tocmai fierte, 1 până la 2 minute.
Puneți năsturelul și lingurița de sos de soia în tigaie și gătiți până când năsturelul este doar ofilit, aproximativ 30 de secunde.
Reduceți căldura la moderată. Puneți câteva picături de ulei de susan în tigaie.
Adăugați oul în tigaie și gătiți până când tocmai ați terminat, aproximativ 30 de secunde.
Se scoate din tigaie și se taie în fâșii subțiri.
Încălziți uleiul de gătit în tigaie la foc moderat.
Adăugați scallions și 1/8 linguriță fulgi de ardei roșu și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați orezul fiert în tigaie și încălziți, amestecând, timp de 3 minute.
Adăugați restul de 2 linguri de sos de soia, carnea de vită, creșterea de apă și oul.
Se încălzește, amestecând, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Stropiți restul de linguriță de ulei de susan deasupra.
Recomandare de vin: un Merlot din California, cu aroma sa de prune și curenții subterani de ciocolată și ierburi, face un acompaniament bogat la orezul musculos. Ca întotdeauna cu vinurile din California, încercați să găsiți unul care este ușor stejar; un gust greu de stejar tinde să copleșească mâncarea.