Orez prajit cu carne de vita

Orez prajit cu carne de vita
Orezul prăjit cu carne de vită ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian pe care ați căutat-o. Această rețetă face 10 porții cu 138 de calorii, 5 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca aperitiv. Un amestec de căței de usturoi, fulgi de pătrunjel, orez și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat chinezesc. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 39%. Carne de vită și broccoli Cauli-Rice, orez prăjit cu carne de vită și orez prăjit cu carne de vită sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scurgeți toată grăsimea în afară de 2-3 linguri. Se prăjește usturoiul, morcovii, țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați ciupercile și mazărea; gătiți până când toate legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
4
Se adauga patrunjel, busuioc, ghimbir, sare, piper, orez si ouale; se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Adăugați sos de soia și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite

Vin recomandat: (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Categoria De Produse Alimentare, Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Orezul prăjit funcționează foarte bine cu vin, băutură alcoolică și vin alb. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Revista