Orez prajit cu carne de vita
Orezul prăjit cu carne de vită ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian pe care ați căutat-o. Această rețetă face 10 porții cu 138 de calorii, 5 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca aperitiv. Un amestec de căței de usturoi, fulgi de pătrunjel, orez și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat chinezesc. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 39%. Carne de vită și broccoli Cauli-Rice, orez prăjit cu carne de vită și orez prăjit cu carne de vită sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită.
Scurgeți toată grăsimea în afară de 2-3 linguri. Se prăjește usturoiul, morcovii, țelina și ceapa.
Adăugați ciupercile și mazărea; gătiți până când toate legumele sunt fragede.
Se adauga patrunjel, busuioc, ghimbir, sare, piper, orez si ouale; se amestecă până se amestecă bine.
Adăugați sos de soia și încălziți.
Vin recomandat: (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Categoria De Produse Alimentare, Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Orezul prăjit funcționează foarte bine cu vin, băutură alcoolică și vin alb. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.