Orez negru, spanac, somon și salată de Mango

Orezul negru, spanacul, somonul și salata de Mango ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 347 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă verde, sare kosher, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salată de orez negru cu Mango și arahide, Salată de orez cu fasole neagră și Mango, și Salată de orez negru cu Mango și arahide.
Instrucțiuni
Clătiți orezul și scurgeți bine. Gatiti orezul in apa clocotita 35 de minute sau pana cand al dente; se scurge. Mișto.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați somon; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere. Rece; rupe în bucăți de dimensiuni muscatura.
Combinați sucul și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mare, amestecând bine cu un bici. Adăugați treptat ulei în amestecul de suc, amestecând constant.
Adăugați orez, mango, roșii, ceapă, piper și spanac; aruncați ușor.
Așezați 1 cană amestec de orez în fiecare din cele 6 boluri; top fiecare cu 1 uncie de somon.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.