Orez Cu Șofran
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Orezul cu șofran ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 209 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Dacă aveți la îndemână sare, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, fire de șofran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt orez cu șofran sau orez kesar , cum se face orez cu șofran, Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, și Orez Cu Șofran.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde sau până când este parfumat.
Adăugați orez; saut 1 minut. Se amestecă șofranul, sarea și bulionul; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc; puf cu o furculiță.
Presărați coriandru, dacă doriți.