Orez Cu Șofran

Orez Cu Șofran
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Orezul cu șofran ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 209 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Dacă aveți la îndemână sare, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, fire de șofran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt orez cu șofran sau orez kesar , cum se face orez cu șofran, Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, și Orez Cu Șofran.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde sau până când este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Adăugați orez; saut 1 minut. Se amestecă șofranul, sarea și bulionul; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
BulionBulion
OrezOrez
SareSare
4
Se ia de pe foc; puf cu o furculiță.
5
Presărați coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Echipamente

DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista