Orez cu unt cu parmezan
Orezul cu unt cu parmezan este o garnitură fără gluten . Această rețetă face 8 porții cu 434 de calorii , 11 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, pătrunjel, orez și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 27% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi prăjiți cu pătlagină cu unt și avocado condimentat , Risotto cu orez brun cu ciuperci și parmezan și orez Kerabu (Salata de orez) .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apă la fiert; se amestecă orezul. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți timp de 20 de minute sau până când se înmoaie. Între timp, într-o tigaie la foc mediu, topește untul până se rumenește.
Pune orezul într-un vas de servire și stropește cu parmezan.
Se toarnă untul peste orez; se acopera si se lasa sa stea 2-3 minute.