Orez cu unt cu parmezan

Orez cu unt cu parmezan
Orezul cu unt cu parmezan este o garnitură fără gluten . Această rețetă face 8 porții cu 434 de calorii , 11 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, pătrunjel, orez și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 27% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi prăjiți cu pătlagină cu unt și avocado condimentat , Risotto cu orez brun cu ciuperci și parmezan și orez Kerabu (Salata de orez) .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți apă la fiert; se amestecă orezul. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți timp de 20 de minute sau până când se înmoaie. Între timp, într-o tigaie la foc mediu, topește untul până se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar, în Vrac Sau îndepărtați Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar, în Vrac Sau îndepărtați Din Carcasa De Legătură Mare
2 1/4 Lingurițe Drojdie Cu Creștere Rapidă (pachet De 1/4 Uncie)2 1/4 Lingurițe Drojdie Cu Creștere Rapidă (pachet De 1/4 Uncie)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Fileuri De Păstrăv, Oasele De Ace îndepărtate, UscateFileuri De Păstrăv, Oasele De Ace îndepărtate, Uscate
(recomandat: Gata)(recomandat: Gata)
2
Pune orezul într-un vas de servire și stropește cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Se toarnă untul peste orez; se acopera si se lasa sa stea 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar, în Vrac Sau îndepărtați Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar, în Vrac Sau îndepărtați Din Carcasa De Legătură Mare
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Se presara patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Cartofi Mici Yukon Gold, Feliați Foarte Subțiri6 Cartofi Mici Yukon Gold, Feliați Foarte Subțiri
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista