Orez cu unt cu mazăre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul cu unt cu mazăre. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 195 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mazăre de vale, ceapă verde, orez brun instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mazăre cu unt și praz, Mazăre cu unt cu salată verde, și Mazăre cu unt cu ceapă.
Instrucțiuni
Gatiti orezul in apa conform indicatiilor de pe ambalaj.
Între timp, într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ardeiul gras; gatiti aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana cand piperul incepe sa se inmoaie.
Adăugați mazărea și ceapa. Gatiti aproximativ 3 minute mai mult, amestecand ocazional, pana cand ardeiul gras este crocant-fraged si mazarea se incalzeste bine.
Adăugați orez fiert în tigaie cu legume; se amestecă pentru a se combina. Se amestecă parmezanul. Se condimentează cu sare și piper.