Orez Cu Ierburi Sărate

Orez Cu Ierburi Sărate
Orezul cu ierburi sărate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5. O porție conține 165 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, pudră de ceapă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt De Ierburi Savuroase, Sos De Ierburi Savuroase, și Răspândire De Ierburi Sărate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați apa, untul și bulionul. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ingredientele rămase. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 15 minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista