Ai nevoie de o garnitură fără gluten? Orez cu chimen cu avocado ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 191 de calorii, 3 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 62 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați apă, unt, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Salata de Quinoa și Orez Negru cu Chimen și Avocado, Dip de Iaurt de Avocado-Chimen și Gazpacho cu Chips de Avocado și Chimen.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați apa, untul, bulionul și chimenul; aduce la fierbere. Se amestecă orezul; se intoarce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
1 Lingura De Salvie Proaspata Tocata Marunt Sau Frunze De Salvie Uscata, Maruntita
Chimen
4-1/2 Lingurite De Scurtator
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2-1/2 Căni De Legume Din Amestec Din California
2
Se amestecă sosul picante; căldură prin. Se amestecă avocado și ceapa verde.