Cozi de raci aragaz orez este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 277 calorii. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați condimente cajun, orez, margarină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Slow Cooker languste și creveți (ușor), Sos De Orez Languste, și Caserola de raci și orez.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați orezul, ardeiul verde, ceapa, ceapa verde, cozile de languste, bulionul de pui, roșiile tăiate cubulețe, margarina, pătrunjelul și condimentul Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Cajun
Cozi De Languste
Supă De Pui
Ceapa Verde
Ardei Gras
Margarină
Tomate
Pătrunjel
Ceapă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se toarnă în aragaz orez, și se fierbe timp de 1 ciclu, sau până când lichidul este absorbit, aproximativ 30 de minute. Gustați și ajustați condimentele.
Languste în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.