Orez Amandine
Orezul Amandine este un gluten gratuit și FODMAP prietenos rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 224 calorii. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 45 minute. Dacă aveți migdale, orez, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Orez Pilaf Amandine, Pui Sălbatic Orez Amandine, și Pui Amandine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 2 lingurițe de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați 1 cană orez cu bob lung; sotati 1 minut.
Adăugați 2 căni de bulion de pui fără grăsimi, cu conținut scăzut de sodiu*. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când orezul este fraged. Se amestecă 1/4 cană de pătrunjel proaspăt tocat și 2 linguri de migdale feliate prăjite.