Oreo Espresso Milkshake
Oreo Espresso Milkshake ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 360 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica sirop de ciocolată, rece bici biciuit topping, lapte, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Oreo Milkshake, Oreo Milkshake, și Milkshake Oreo Peppermint.
Instrucțiuni
Zdrobiți 1 dintre fursecuri în firimituri fine; pus deoparte.
Așezați laptele, siropul de ciocolată, înghețata, pudra de espresso și restul de 8 fursecuri în recipientul blenderului; capac. Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă uniform în 4 pahare; se acoperă cu topping bătut și firimiturile de biscuiți rezervate.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile Oreo din meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "