Orange Sleepy Mac Cupcake cu ghimpat portocaliu crema de branza glazura
Orange Sleepy Mac Cupcake cu ghimpat portocaliu crema de branza glazura ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 26 de porții cu 426 calorii, 3G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Un amestec de zahăr granulat, lichior de portocale, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Semințe De Portocale Și Mac Cu Glazură De Brânză Cremă, Cupcakes de portocale-nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de portocale, și Cupcakes portocalii cu glazură de brânză cremă de portocale.
Instrucțiuni
Pentru aluatul de tort cu Mac portocaliu: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Line cupcake tigăi cu garnituri de cupcake (pentru un total de 26 de cupcakes).
Într-un castron mare, cremă împreună untul, zahărul granulat și umplutura de semințe de mac. Se amestecă laptele de unt. Într-un castron separat, combinați făina, praful de copt și sarea și amestecați bine.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt și încorporați fără a amesteca prea mult. Se amestecă vanilia, uleiul de portocale și coaja de portocală.
Umpleți garniturile de cupcake cu două treimi; coaceți până când o scobitoare introdusă iese curată, aproximativ 18 minute. Lăsați cupcakes-urile să se răcească complet înainte de îngheț.
Pentru glazura de brânză cremă de portocale: într-un castron mare folosind un mixer electric, bateți untul la înălțime medie până când este ușor și pufos, aproximativ 4 minute.
Adăugați crema de brânză și bateți încă 4 minute. Opriți mixerul, adăugați zahărul cofetarilor câte o cană pe rând și amestecați până când este complet încorporat. În timp ce la viteză mică, amestecați sucul de portocale, lichiorul de portocale, uleiul de portocale și coaja de portocală. Bateți la înălțime încă 2 minute.
Folosind o pungă de conducte, introduceți glazura pe cupcakes.