Orange Blintzes
Orange Blintzes ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 291 calorii. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, suc de portocale, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Ricottan și blintzes portocaliu, Cireșe și portocale Blintzes, și Berry Blintzes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați 2 linguri de zahăr, 1 linguriță de coajă de portocală, sare și făină într-un bol mic.
Combinați laptele și iaurtul într-un bol separat. Se amestecă uleiul de măsline și se amestecă până se omogenizează. Bateți 4 ouă într-un castron mare, apoi adăugați suc de portocale. Se amestecă amestecul de iaurt urmat de amestecul de făină. Bateți până se omogenizează. Lăsați aluatul să se odihnească la temperatura camerei timp de 1 oră.
Bateți 1 ou cu 3 linguri de zahăr, apoi adăugați unt și brânză de vaci, amestecând până la neted. Amestecați firimiturile de pâine și 1 lingură de coajă de portocală. La frigider până când aluatul este gata.
Ungeți ușor o tigaie de 6 inci și încălziți la foc mediu. Pentru fiecare crep, turnați 1/4 cană de aluat în tigaie și rotiți imediat tigaia până când aluatul acoperă uniform fundul într-un strat subțire. Gatiti pana cand partea de sus a crepei nu mai este umeda si partea de jos a devenit maro deschis. Rulați o spatulă în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; întoarceți crepul și gătiți până când cealaltă parte a devenit maro deschis. Stivați crepele într-un prosop de bucătărie curat, așezând hârtie cerată între fiecare.
Așezați 2 până la 3 linguri de umplutură pe partea aurie a crepei.
Rotiți crepul în sus și repetați până când se fac toate blintzele.
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare și prăjiți 4 până la 5 blintzes la un moment dat până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.