Omuraisu (Omletă Japoneză De Orez)

Omuraisu (Omletă Japoneză De Orez)
Omuraisu (omleta japoneză de orez) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 866 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de orez brun, sare și piper, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Omurice (Orez Cu Omletă Japoneză), Tamagoyaki (Omletă Laminată Japoneză), și Omletă De Orez Crocantă.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate25
Revista