Oklahoma Indian Tacos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Oklahoman Indian Tacos. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 713 calorii. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă de la Toțiretetele au 231 de fani. Mergeți la magazin și ridicați zară, fasole, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zară ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Lapte ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 90%. Încercați Oklahoma Indian Tacos, Tacos Indian, și Tacos Indian (Și Pâine Prăjită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 grade F (95 grade C).
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata intr-o tigaie mare la foc mediu cu ceapa pana cand carnea se rumeneste si se rumeneste, aproximativ 10 minute; scurgeți excesul de grăsime. Se amestecă amestecul de condimente chili, fasolea în stil ranch și roșiile tăiate cubulețe cu ardei iute verzi. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți până când amestecul de carne de vită măcinată este gros, aproximativ 10 minute; lăsați să fiarbă în timp ce terminați pașii rămași.
Amestecați făina auto-în creștere cu laptele de unt într-un bol (aluatul va fi foarte lipicios). Scoateți aproximativ 1/4 cană de aluat și bateți ușor într-un cerc de 5 inci pe o suprafață de lucru bine făinată.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie grea până când un termometru de prăjit plasat în centrul uleiului, fără a atinge fundul, citește 400 de grade F (205 grade C). Așezați ușor un cerc de aluat în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc pe ambele părți, întorcându-se o dată, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Pâinea prăjită se va extinde în dimensiune pe măsură ce gătește.
Scurgeți bucățile de pâine prăjită pe prosoape de hârtie și așezați-le pe foi de copt.
Transferați la cuptor pentru a se încălzi în timp ce terminați prăjirea pâinii.
Top pâine prăjită cu amestec de carne de vită măcinată pentru a servi.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Jules Taylor Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.