Oferte minunate de pui covrig cu sos picant de miere Dijon

Ofertele de pui covrig minunat cu sos picant miere Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 464 calorii, 45g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $ 3.35 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, muștar dijon, ardei chipotle în sos adobo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Oferte de pui covrig acoperite cu sos de miere muștar scufundare, Brânză covrig de pui la cuptor cu sos de muștar de miere, și Mâncăruri Picante De Pui La Cuptor Cu Sos De Muștar De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mic, combinați busuiocul, oregano, usturoiul granulat, sarea, piperul și fulgii de ardei roșu.
Puneți Zara și jumătate din amestecul de condimente într-o pungă de plastic resigilabilă cu două căptușeli.
Adăugați punga de pui și masaj până când este bine acoperită. Refrigerați 6 până la 12 ore. Rezervați amestecul de condimente rămas.
Puneți migdalele în punga de plastic. Break up cu sucitor sau ciocan (partea plat) până când amestecul pare parte firimituri parte tocat dur.
Îndepărtați migdalele și puneți-le într-un castron puțin adânc. Pune covrigi în aceeași pungă și mash cu ciocan sau sucitor până când se pare ca un amestec de pesmet mari și praf.
Adăugați la amestecul de migdale pentru a combina.
Într-o tigaie mare, turnați ulei de canola până când măsoară aproximativ 1 1/2 inci înălțime în tigaie.
Se încălzește peste mare, până când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, temperatura, 350 de grade.
Îndepărtați ofertele din zară și dragă în amestec de migdale-covrig, presând amestecul în oferte. Adăugați ușor ofertele, în loturi, la ulei. Asigurați-vă că nu peste mulțimea tigaie. Prăjiți ofertele până când sunt maro auriu închis, având grijă să nu ardeți, aproximativ 5 minute sau până când sunt fierte.
Scoateți și scurgeți pe o foaie de prăjituri căptușită cu un suport de sârmă.
Serviți imediat cu sos picant de miere Dijon sau păstrați cald într-un cuptor de 200 de grade F.
Într-un mic procesor de alimente, combinați toate ingredientele. La frigider până când este gata de utilizare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Pui în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.