Tagliolini de grâu integral cu sos proaspăt de roșii Cherry
Tagliolini de grâu integral cu sos proaspăt de roșii Cherry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 424 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, apă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Încercați Sos Proaspăt De Roșii Cherry, Paste + Sos Proaspăt De Roșii Cherry, și Tagliolini Cu Homar Și Roșii Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pastele, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și 1/4 linguriță de sare într-un robot de bucătărie; procesați 30 de secunde.
Combinați 5 linguri de apă, 2 linguri de ulei de măsline și ouă într-un bol, amestecând bine cu un bici. Cu procesor de funcționare, se toarnă amestecul de apă prin jgheab alimentar, prelucrare doar până când aluatul formează o minge. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 5 sau 6 ori. Formați aluatul într-un disc. Praf aluat ușor cu făină; înveliți în folie de plastic.
Lăsați să stea 30 de minute.
Împărțiți aluatul în 3 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), apăsați aluatul într-un dreptunghi plat.
Rotiți aluatul într-un pătrat de 14 x 14 inch, praf cu făină, dacă este necesar (întorcând aluatul ocazional și suprafața de praf cu făină, după cum este necesar).
Așezați foaia de aluat plat; ori se termină astfel încât să se întâlnească în mijloc. Îndoiți foaia în jumătate ca închiderea unei cărți. Îndoiți din nou în jumătate pentru a forma 8 straturi de paste. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați pastele în cruce în tăiței cu lățimea de 1/4 inci. Taitei separați și praf cu făină.
Așezați tăiței pe o tigaie cu jeleu prăfuită cu făină. Repetați procedura cu porțiunile de aluat rămase.
Aduceți 6 litri de apă și restul de 1 lingură de sare la fiert într-un cuptor olandez mare.
Așezați tăiței într-o sită; scuturați excesul de făină.
Adăugați tăiței în tigaie. Gatiti 1 1/2 minute sau pana cand se face; se scurge.
Pentru a pregăti sosul, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul în tigaie; gătiți 3 minute, amestecând frecvent (nu se rumenesc).
Scoateți din căldură. Se amestecă roșiile și ingredientele rămase. Aruncați cu tăiței.