Oale de ciocolata de Crcumperme

Oale de ciocolata de Crcumperme
Oale de ciocolată de Cr Bucormme este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 204 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cacao, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Vase de ciocolata de Creme, Vase de ciocolata de Creme, și Oale de ciocolata de Crcumperme.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați ouăle într-un castron mediu; amestecați cu un tel până când ouăle sunt ușor bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Combinați laptele, zahărul, cacao și sarea într-o cratiță medie la foc mediu. Gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand ocazional (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați vanilie și ciocolată; se amestecă până se topește ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
5
Adăugați treptat 1/4 cană amestec de lapte fierbinte în ouă, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de lapte în tigaie, amestecând cu un tel pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
7
Se toarnă în 8 (4 uncii) ramekins.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Așezați ramekins într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
10
Scoateți ramekins din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă. Se răcește 8 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista