O supă de mazăre verde, fără carne, este o vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 133 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o supă ieftină pentru Toamna. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de făină, până la 4 cepe verzi, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ O supă de mazăre verde, fără carne, Supă slabă de bizon și orz cu mazăre verde, și Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Zahăr Snap Mazăre În Sos De Susan.
Instrucțiuni
1
Puneți 8 căni de mazăre și 4 căni de apă într-o cratiță mare sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați sare, piper, Buzdugan, cuișoare, cimbru și maghiran, acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți timp de aproximativ 45 de minute, până când mazărea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Piper
Cimbru
Buzdugan
Mazăre
Sare
3
Scurgeți mazărea, rezervând lichidul de gătit în sospan. Pureați mazărea într-un robot de bucătărie sau cu o moară de alimente. Dacă utilizați o moară de alimente, aruncați pielea. Apăsați piureul printr-o sită în lichidul rezervat, amestecând pentru a se combina bine. Acoperiți și lăsați deoparte pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Sita
4
Combinați restul de 2 căni de mazăre cu restul de 2 căni de apă într-o cratiță medie. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți timp de 20 până la 25 de minute, până când mazărea este doar fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
În timp ce al doilea lot de mazăre se gătește, topiți untul într-o tigaie saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se adauga ceapa verde, si saut pentru aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
7
Adăugați spanacul și menta și amestecați împreună, gătind până când spanacul tocmai s-a ofilit. Se amestecă făina și se gătește aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Făină Pentru Toate Scopurile
Mentă
8
Scurgeți mazărea, rezervând lichidul de gătit și amestecați mazărea în supa caldă împreună cu amestecul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Mazăre
Supă
9
Se încălzește până începe să fiarbă, adăugând lichidul rezervat pentru gătit mazăre-puțin câte puțin—dacă supa este prea groasă. Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Supă
10
Se toarnă supa într-o tureen și se ornează cu pâine prăjită tăiată cubulețe și flori de calendula mărunțite, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Supă
11
De la masa cu Washingtonii: rețete istorice, divertisment și Ospitalitate De la Mount Vernon, editat de Stephen A. McLeod. Toate textulmax 2011 de către Asociația Doamnelor Mount Vernon. Distribuit de University of North Carolina Press.