O altă dintre creațiile prietenei mele Vicky: conopidă cu Confetti roșii, verzi și negre

O altă dintre creațiile prietenei mele Vicky: conopida cu Confetti roșii, verzi și negre necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 134 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de blaturi de pătrunjel cu frunze plate, usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este grozav. O altă dintre creațiile prietenei mele Vicky: conopidă cu Confetti roșii, verzi și negre, Prietenul fasolei roșii și orezului unui prieten, și Confetti Conopidă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti conopida in apa clocotita de 1 inch acoperita timp de 8 pana la 10 minute pana se inmoaie.
Se scurge, se presara cu sare și a reveni tigaie la aragaz neacoperit. Setați căldura la mediu și adăugați ulei, usturoi, hamsii (opțional, cu excepția cazului în care luați masa cu Vicky) și fulgi de ardei roșu zdrobiți în tigaie. Rupeți hamsiile cu spatele unei linguri de lemn până se topesc în ulei.
Adăugați în tigaie ardeiul prăjit roșu tăiat cubulețe, măslinele tocate și pătrunjelul și combinați.
Adăugați conopida gătită, scursă în tigaie și aruncați pentru a distribui confetti roșii, negre și verzi.
Adăugați ardeiul roșu. Condimentează cu sare și piper, după gustul tău și servește.