Nămol De Fructe Tropicale

Nămol De Fructe Tropicale
Noroiul de fructe tropicale este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 7 porții. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 178 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de guava, gheață, suc de papaya și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Nămol De Fructe Tropicale, Pumn De Fructe Tropicale, și Noroiul Tropical.

Instrucțiuni

1
Procesați sorbetul, sucul de guava, sucul de papaya, romul și gheața zdrobită într-un blender cu 7 căni până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic
Suc De GuavaSuc De Guava
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
SorbetSorbet
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Garnisiți, dacă doriți.
3
Notă: Dacă utilizați un blender cu 5 cani, pregătiți rețeta în loturi.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate3
Revista