Nucă de Cocos-Mango Mahi Mahi pentru doi

Nucă de Cocos-Mango Mahi Mahi pentru doi
Nucă de Cocos-Mango Mahi Mahi pentru două necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 589 calorii, 37g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 6,1 USD pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este plăcută de 11 mâncăruri și bucătari. Un amestec de nucă de cocos, pesmet, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Chipotle Mahi Mahi Burrito boluri cu nucă de cocos coriandru Lime orez + picant căpșuni-Mango Salsa, Mahi Mahi cu orez de nucă de cocos și salsa de Mango, și Nucă De Cocos-Mango Mahi Mahi.

Instrucțiuni

1
Așezați făina și ouăle în boluri separate de mică adâncime. Într-un alt castron puțin adânc, combinați pesmetul și nuca de cocos. Înmuiați fileurile în făină, ouă, apoi amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți peștele în ulei timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc la exterior și peștele devine opac în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați mango, vin, zahăr brun, usturoi, ghimbir, sos de soia și piper; acoperiți și procesați până se amestecă. Se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Se servește cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Mahi Mahi în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Raventos i Blanc De La Finca Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Vinul spumant de la finca este fabricat din struguri din cele mai vechi viță de vie din Raventos i Blanc, plantate folosind sistemul gobelet în 1964 în Vinya dels F.Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, Podgoria Vinya dels F. Cromssils are soluri marine cu un conținut ridicat de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista