Nucă De Cocos Curry Halibut

Reteta de nucă de cocos Curry Halibut ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 299 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $6.51 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Un amestec de fileuri de halibut, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Halibut cu sos de Curry roșu de nucă de cocos, Halibut cu nucă de cocos și Curry verde, și Curry de ghimbir de nucă de cocos cu legume și Halibut.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță medie la foc mare, amestecând până se omogenizează. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 3/4 cană (aproximativ 25 de minute).
Se ia de pe foc. Se amestecă sucul de lămâie, menta și busuiocul; lăsați să stea 5 minute. Se strecoară într-o cană de măsurare; aruncați solidele. Păstrați sosul cald.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Presărați peștele uniform cu piper și sare.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.