Pecan-stafide Tarte necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 664 calorii, 11g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $1.24 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți nucșoară măcinată, scorțișoară măcinată, oțet și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Nuci Pecan-Stafide Mini-Curve, Nuci Pecan Tarte, și Nuci Pecan Tarte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă stafidele și pecanele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lingura se umple uniform în coji de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
3
Așezați cochilii pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Coaceți torturile la 325 timp de 35 până la 40 de minute sau până la auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Garnisiți, dacă doriți.
6
Notă:doar în scopuri de testare, am folosit coji de tartă congelate Olandeze Ann.