Nuci Pecan Condimentate Din Sud

Nuci Pecan Condimentate Din Sud
Pecanii condimentați din sud necesită în jur 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 2G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 248 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre de Sud. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de zahăr, sare, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 21%. Rețete similare includ Salată de struguri din sud cu nuci pecan, Nuci Pecan Cu Zahăr De Scorțișoară Din Sud, și Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați chimen și cayenne; gatiti si amestecati timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
ChimenChimen
3
Se ia de pe foc; se amestecă nucile pecan, zahărul și sarea; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
ZahărZahăr
SareSare
4
Se întinde într-un singur strat într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se coace la 300 CP timp de 25-30 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional. Mișto. A se păstra într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Nucile pecan confiate. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Concerto Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Roșu rubin intens, cu arome plăcute, persistente și fructate. Uscat, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt pe gust.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista