Norwegian Lefse

Norwegian Lefse
Norvegiană Lefse ar putea fi doar Scandinave rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 82 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de zahăr, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 24%. Încercați Norvegian Hardanger Lefse pentru Crăciun, Chiftele Norvegiene, și Cookie-Uri Norvegiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți cartofii cu apă și gătiți până se înmoaie. Rulați cartofii fierbinți printr-un ricer de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
2
Așezați într-un castron mare. Bateți untul, smântâna, sarea și zahărul în cartofii încinși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
4
Se amestecă făina în amestecul de cartofi. Scoateți bucățile de aluat și formați-le în bile de dimensiuni de nuc. Făinați ușor o cârpă de patiserie și rotiți bilele lefse la grosimea de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Gătiti pe o tavă fierbinte (400 grade F/200 C) până când se formează bule și fiecare parte s-a rumenit.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Așezați pe un prosop umed pentru a se răci ușor și apoi acoperiți cu un prosop umed până când este gata de servit.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții60
Scor De Sănătate1
Revista