Norwegian Lefse
Norvegiană Lefse ar putea fi doar Scandinave rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 82 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de zahăr, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 24%. Încercați Norvegian Hardanger Lefse pentru Crăciun, Chiftele Norvegiene, și Cookie-Uri Norvegiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți cartofii cu apă și gătiți până se înmoaie. Rulați cartofii fierbinți printr-un ricer de cartofi.
Așezați într-un castron mare. Bateți untul, smântâna, sarea și zahărul în cartofii încinși.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Se amestecă făina în amestecul de cartofi. Scoateți bucățile de aluat și formați-le în bile de dimensiuni de nuc. Făinați ușor o cârpă de patiserie și rotiți bilele lefse la grosimea de 1/8 inch.
Gătiti pe o tavă fierbinte (400 grade F/200 C) până când se formează bule și fiecare parte s-a rumenit.
Așezați pe un prosop umed pentru a se răci ușor și apoi acoperiți cu un prosop umed până când este gata de servit.