Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu Praline-fudge cu ciocolată dublă din New Orleans. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 934 calorii, 10g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 38018 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de nuci pecan, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Tort cu ciocolată dublă, Tort dublu cu strat de unt de arahide cu glazură de ciocolată, și New Orleans Praline Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
1 tort: 2 Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.3
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați untul, cacao și apa într-o cratiță. 4 gatiti, amestecand continuu, la foc mic pana cand amestecul este neted si untul s-a topit; se ia de pe foc și se răcește.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pudră De Cacao
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Combinați Zara, ouăle, bicarbonatul de sodiu și vanilia; bateți la viteză medie cu un mixer până se omogenizează.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Vanilie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Combinați amestecul de unt și amestecul de zară; bate până se omogenizează bine.7
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Unt
5
Combinați zahărul, făina și sarea într-un castron; se amestecă bine.8 adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de zară; bateți până se omogenizează.9 aluatul trebuie să fie subțire.10 pulverizați trei Tigăi rotunde de tort de 8" cu spray de gătit și tapetați-le cu hârtie de ceară.11
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Bol
6
Se toarnă aluatul uniform în Tigăi și se coace la 350 de grade timp de 22-24 de minute sau până când tortul testează coacerea.12 Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă timp de 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet.13 pentru a asambla tortul:.14
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Întindeți 1/2 c ganache între straturile de tort; întindeți restul pe părțile laterale ale tortului și răciți timp de 30 de minute.15 turnați încet glazura peste centrul tortului.16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Întindeți-l pe marginile tortului, permițând o glazură să curgă pe părți.17 Ganache De Ciocolată:.18 cuptorul cu microunde ciocolata și smântâna într-un castron de sticlă timp de 2-3 minute, sau până când ciocolata se topește; bateți până se omogenizează.19 adăugați treptat untul, amestecând până se omogenizează și se topește.20 Se răcește, șoptind des, până la răspândirea consistenței, aproximativ 15-20 de minute.21 Glazură De Praline:.22
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Cuptor Cu Microunde
Bol
9
Combinați untul, zahărul brun și frișca într-o cratiță de 2 litri; aduceți la fierbere, amestecând des.23 se fierbe 1 min; se ia de pe foc și se amestecă în zahăr pudră și vanilie.24
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Zahăr Brun
Vanilie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
10
Adăugați nucile pecan și amestecați ușor timp de 2-5 minute, sau până când glazura începe să se răcească și să se îngroașe ușor.25