New Orleans dublu-ciocolată praline-Fudge tort

New Orleans dublu-ciocolată praline-Fudge tort
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu Praline-fudge cu ciocolată dublă din New Orleans. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 934 calorii, 10g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 38018 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de nuci pecan, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Tort cu ciocolată dublă, Tort dublu cu strat de unt de arahide cu glazură de ciocolată, și New Orleans Praline Negrese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 tort: 2 Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.3
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați untul, cacao și apa într-o cratiță. 4 gatiti, amestecand continuu, la foc mic pana cand amestecul este neted si untul s-a topit; se ia de pe foc și se răcește.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Combinați Zara, ouăle, bicarbonatul de sodiu și vanilia; bateți la viteză medie cu un mixer până se omogenizează.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Combinați amestecul de unt și amestecul de zară; bate până se omogenizează bine.7
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
5
Combinați zahărul, făina și sarea într-un castron; se amestecă bine.8 adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de zară; bateți până se omogenizează.9 aluatul trebuie să fie subțire.10 pulverizați trei Tigăi rotunde de tort de 8" cu spray de gătit și tapetați-le cu hârtie de ceară.11
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BolBol
6
Se toarnă aluatul uniform în Tigăi și se coace la 350 de grade timp de 22-24 de minute sau până când tortul testează coacerea.12 Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă timp de 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet.13 pentru a asambla tortul:.14
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Întindeți 1/2 c ganache între straturile de tort; întindeți restul pe părțile laterale ale tortului și răciți timp de 30 de minute.15 turnați încet glazura peste centrul tortului.16
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Întindeți-l pe marginile tortului, permițând o glazură să curgă pe părți.17 Ganache De Ciocolată:.18 cuptorul cu microunde ciocolata și smântâna într-un castron de sticlă timp de 2-3 minute, sau până când ciocolata se topește; bateți până se omogenizează.19 adăugați treptat untul, amestecând până se omogenizează și se topește.20 Se răcește, șoptind des, până la răspândirea consistenței, aproximativ 15-20 de minute.21 Glazură De Praline:.22
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
9
Combinați untul, zahărul brun și frișca într-o cratiță de 2 litri; aduceți la fierbere, amestecând des.23 se fierbe 1 min; se ia de pe foc și se amestecă în zahăr pudră și vanilie.24
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
10
Adăugați nucile pecan și amestecați ușor timp de 2-5 minute, sau până când glazura începe să se răcească și să se îngroașe ușor.25
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Nuci PecanNuci Pecan
11
Se toarnă imediat peste tort.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista